This Pas Supporter's Blog Is. Powered by Blogger.

SELAMAT HARI JADI ZULKIFLI NORDIN PENJIHAD ISLAM!

Saturday, February 19, 2011

Hari ini,19 Februari 2011 adalah ulangtahun ke 49 tahun kepada penjihad Islam terkenal di negara kita,yakni Saudara Zulkifli bin Nordin.Dilahirkan pada 19 Februari 1962 di Kampung Carok Bemban,Baling Zulkifli nampaknya sentiasa istiqamah dalam menentang "kafir harbi" DAP sehingga hari ini.Zulkifli yang juga Ahli Parlimen Kulim Bandar Baharu juga istiqamah dalam menentang Pak-pak Janggoat Pas seolah-olah menganggap pemimpin Pas seperti kambing dengan memanggil mereka Janggoat. Mungkin Zul lupa yang dia juga berjanggoat.

Apapun,bukanlah niat penulis memburukkan Zul,cuma inginlah adanya penulis mengucapkan selamat hari lahir kepada rakan facebook penulis yang lahir hari ini.Sebagai hadiah hari jadi buat Zul,terimalah hadiah hari jadimu dengan membaca berita ini:


Tipu suami pergi kursus

Oleh Nor Husaini Nor Majid
am@hmetro.com.my
KULIM: Seorang isteri beranak tiga bukan saja menipu suaminya, malah sanggup datang dari Sungai Buloh, Selangor semata-mata untuk memadu asmara dengan kekasihnya seorang warga Bangladesh berusia 31 tahun di sini, kelmarin.
Wanita berusia 45 tahun itu menipu suaminya seorang pesara polis untuk pergi ke Pendang, Kedah bagi menghadiri kursus penyediaan mi segera bagaimanapun turun di hentian bas Kulim sebelum dijemput kekasihnya dan dibawa ke rumah kongsi di Sungai Ular.

Menurut wanita itu, suaminya sendiri menghantarnya ke hentian bas di Selangor untuk ke Pendang tanpa mengesyaki niat sebenar wanita itu yang ingin bertemu kekasihnya di sebuah rumah kongsi.


Ketua Penguat Kuasa Pejabat Agama Islam Daerah Kulim Kedah (PADK), Azmi Rejab berkata, mereka mendapat maklumat daripada orang awam mengenai kehadiran seorang wanita Melayu ke kawasan rumah kongsi yang didiami sekumpulan lelaki warga Bangladesh.

“Bertindak dari maklumat itu, penguat kuasa PADK datang ke rumah kongsi di Sungai Ular kira-kira jam 1.15 pagi untuk membuat pemeriksaan dan menemui pasangan itu di dalam sebuah rumah.


“Ketika pemeriksaan dibuat, wanita berusia 45 tahun itu hanya memakai baju kurung dan kain batik manakala lelaki warga Bangladesh itu hanya berbaju-T dan berkain pelekat,” katanya.
Beliau berkata, pemeriksaan lanjut mendapati pasangan itu adalah pasangan kekasih yang baru berjumpa pada malam itu dan mengaku tidak mempunyai sebarang hubungan mahram.

“Wanita itu bekerja sebagai juruwang di Damansara dan tiba di Hentian Bas Kulim kira-kira jam 10 malam sebelum menghubungi kekasihnya untuk mengambilnya seterusnya dibawa ke rumah kongsi di Sungai Ular.
“Pasangan itu dibawa ke Balai Polis Kulim menggunakan van PADK untuk membuat laporan tangkapan dan lelaki Bangladesh kemudiannya ditahan di lokap Balai Polis Kulim sementara itu wanita itu ditahan di lokap Balai Polis Lunas,” katanya.

Pasangan itu bagaimanapun dilepaskan selepas membayar jaminan RM1,000 setiap seorang semalam. Kes disiasat mengikut Seksyen 9(1)(2) Enakmen Kanun Jenayah Syariah Negeri Kedah 1988 kerana berkhalwat sabit kesalahan boleh dihukum setahun penjara atau denda RM2,000 seorang atau kedua-duanya sekali.*Buat Zul,ingatlah pepatah "kuman di seberang lautan nampak,gajah di depan mata tak nampak".

1 ulasan:

Anonymous,  February 20, 2011 at 5:08:00 AM PST  

teguhkan semangat YB supaya dapat jahanamkan DAP tu...insaallah...

Post a Comment

artikel berkaitan

Related Posts with Thumbnails

propas1992 copyrights 2011

Segala Tulisan yang terdapat dalam blog ini adalah tulisan sepenuhnya propartiislammalaysia.blogspot

Sebarang salin semula di blog lain seeloknya diberikan kredit sebagai menghargai penulis asal.

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP