This Pas Supporter's Blog Is. Powered by Blogger.

TERBARU : PAPA GOMO SI PENIPU SUDAH TERKANTOI DALAM ISU ZINA ADUN SELISING

Tuesday, December 28, 2010

Ini adalah Siri Empat Membongkar Fitnah Zina terhadap Adun Selising

Sekarang,Siri Keempat ini adalah sambungan kepada Siri Tiga.Secara bertanggungjawabnya,penulis akan membongkarkan helah dan penipuan Nadi Rakyat diketuai Azmy Awang Kelana Jaya,Papa Gomo,Pas Beruk dan lain-lain.

Sebenarnya,penulis sudah seperti mahu membiarkan puak-puak ini meroyan dalam facebook,namun kerana mereka siang dan malam asyik menghantar fitnah yang sama,maka penulis merasa terpanggil untuk mengkaji tulisan mereka dalam facebook dan blog mereka untuk memahami apa yang mereka cuba sampaikan dalam hal ini.Perlu diingatkan,penulis dari awal hingga sekarang tidak menyokong kalau benar-benar Adun Selising itu berzina,malah akan menentang beliau.Tapi biarlah dengan berbukti bukannya bersikap menipu seperti ini. Seawal pendedahan tersebut,penulis di bawah akaun Facebook Anak Rusa Nani secara terus-menerus menggesa Waris AMP (antara cybertroop terawal yang membangkit isu zina ini melalui Paper Warisnya). Penulis telah menggasak beliau terus-terusan untuk menyatakan tarikh dan masa zina itu berlaku,namun mereka semua mengelak untuk menjawab.

Oleh itu,dalam entri ini,marilah meneka siapa dia Saidi Hussin ini?

Saidi Hussin dikatakan sebagai Bekas Ketua Keselamatan Pas Pasir Puteh,Ketua Keselamatan Pondok-pondok Kelantan dan Bekas Ketua Keselamatan Nik Aziz.Persoalannya mana satu yang betul?Ketua Keselamatan Pas Kelantan atau Pasir Puteh atau Nik Aziz atau Pondok-pondok?Banyak benar jawatan yang ditulis oleh puak-puak pemfitnah sehingga kita sendiri tidak tahu mana satu yang benar dan mana yang satu yang tidak benar.

Dikhabarkan Si Saidi ini telah bertindak keluar Pas selepas dikatakan Nik Aziz telah cuba menyogok saksi utama kes ini sebanyak RM20 000.Oleh itu,apakah pekerjaan Si Saidi ini sekarang?Berikut apa yang penulis dapat daripada laporan Utusan Online sendiri.

Terjemahan:
Beliau yang kini PENGERUSI JAWATANKUASA
KEMAJUAN KAMPUNG PERSEKUTUAN (JKKP) tanpa mukim
bagaimanapun tidak menolak serangan.....ini.

Sumber berita:
Laporan asal
Rupa-rupanya,Si Saidi yang kononnya dinggap ikhlas membongkar kejadian zina ini kerana Allah adalah Pengerusi JKKP di Pasir Puteh atau dalam bahasa mudahnya Ketua Kampung Umno tanpa mukim di Pasir Puteh. Oleh itu,maka kini sudah tahu bahawa tindakan Si Saidi untuk apa.Mula-mula ketika isu ini baru didedahkan, ramai juga rakan-rakan penulis atas pagar percaya sepenuhnya dan ada yang percaya separuh-separuh.Namun begitu,setelah mereka mula menggelabah dengan penafian balas dan pertanyaan balas banyak pihak, sandiwara dilanggar dan ditetak telah menyebabkan orang yang percaya sudah tidak percaya,lagi-lagi setelah Si Saidi langsung tidak cedera dilanggar dengan kereta walaupun "keretanya" remuk teruk.

Persoalannya,apakah jawatan sebenar Saidi ketika dalam Pas?Ada seorang pencacai Umno kata Ketua Keselamatan Pondok-pondok,Utusan Malaysia pula kata bekas Ketua Keselamatan Pasir Puteh.Tapi,bila mari si Papa Gomo pula,katanya Si Saidi ini bekas pengawal peribadi Nik Aziz pula.Akhirnya,rupa-rupanya dia adalah seorang JKKKP rupanya.



KISAH SEDIH SETERUSNYA SAIDI HUSSIN

Semalam,satu keping lagi gambar sedih bertaraf Bersamamu dan Jejak Kasih mula dikeluarkan oleh puak-puak fitnah menunjukkan "rumah" sebenar Saidi Hussin yang daif dan usang.

Dalam hal ini,kita sendiri tidak tahu adakah benar atau tidak rumah tersebut benar-benar rumah Saidi atau tidak,tapi penduduk Kampung Sungai Gali Pasir Puteh boleh menjawab sama ada benar atau tidak rumah tersebut rumah Saidi atau tidak kerana gambar-gambar Saidi sebelum ini berlatarbelakangkan rumah batu yang besar.

MARI KITA NILAI BERSAMA:

Gambar-gambar Sebelum Ini:

Pertama Kali Saidi Hussin
diperkenalkan pada publik:
berlatarbelakangkan rumah banglo

Seterusnya,kali kedua diperkenalkan:
berlatarkan halaman rumah banglo setingkat
(standard rumah banglo Kelantan)

TIBA-TIBA....
SEMALAM
INILAH RUMAH SAIDI

usang
BENARKAH INI ISTERI SAIDI?
Bertubuh Besar Seperti orang Arab?
Atau Parpu Kari yang menyamar?
PERNAHKAH WANITA MALAYSIA MEMAKAI
JUBAH SEBEGINI?INI JUBAH FOREIGNER ARAB...
APA BELI DI BUKIT BINTANG KE?

Sedih sungguh hidup Si Saidi.Mana pergi elaun JKKP?Itu baru elaun JKKP,takkanlah engkau tiada kerja lain?Bukankah elaun JKKP naik lepas ini?Pergilah cat sedikit "rumah" engkau itu.

Kerajaan akan menaikkan hampir 100 peratus elaun bulanan pengerusi jawatankuasa kemajuan dan keselamatan kampung (JKKK) dan Persekutuan (JKKP, Tok Batin, pengerusi JKKK Orang Asli dan pengerusi kampung baru.

Menurut Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak, kadar elaun bulanan mereka dinaikkan kepada RM800 berbanding RM450 sekarang.


PAPAGOMO KANTOI MENIPU...APA KES?

Dari blog penipu Papa Gomo:

Papa Gomo dan Saidi
Kalau ikut latar masa dalam sebelum atau selepas Asar

Khamis lalu Gomo bersama sama Azmy Awang Kelana dan Pas Beruk hadir membuat liputan di Pasir Puteh Kelantan berhubung isu Adun Selising Saiful bahri yang di tangkap Khalwat bersama Isteri seorang Guru di Koch VIP 1 Kereta Api tanah melayu sebelum PRU12 yang lalu.

Sehari suntuk kami team Nadi Rakyat membuat temubual dan meninjau segala bentuk lokasi termasuklah rumah Ustaz Saidi sendiri yang terletak di Pasir Puteh Kelantan. Sampai sahaja di rumah beliau kami di jemput untuk menjamu minuman dan di sertakan dengan Biskut Tawar oleh Isteri Ustaz Saidi. ternayata kehidupan yang sederhana dan bukan mencari kekayaan semata mata.


Betul kau sehari suntuk di Pasir Puteh pada hari Khamis Gomo?Kalau ikut gambar di rumah Ustaz Saidi tersebut,Gomo and the gang ada di sana dalam lingkungan jam 3 hingga 5 kerana hari masih cerah. Tapi, ini yang penulis dapat daripada status facebook Si Penipu:


STATUS GOMO JAM 7.42 MALAM HARI KHAMIS:
Selamat Sampai di Pasir Puteh

Sekejap,sekejap...Kalau engkau tiba sekitar jam Tujuh Malam hari Khamis,siapa pula yang temuramah Si Saidi Jam Tiga hingga Lima tadi?Pelik ni,status facebook yang betul atau blog engkau yang menipu?Waktu juga penting untuk menentukan alibi.

Seterusnya,si penipu menulis:

Banyak isu yang kami bualkan termasuk lah juga dengan pengalaman beliau sewaktu bersama PAS yang mana waktu itu menjawat jawatan Ketua Keselamatan Pondok Pondok Kelantan dan Pengawal Peribadi Nik Ajis.

Perjuangan Beliau adalah Ikhlas dan bukan lah untuk mencari kekayaan semata mata. malah beliau juga berkata sewaktu dalam PAS lagi beliau di tawarkan bermacam macam imbuhan terutama nya dari tauke balak dan orang yang ingin bertemu dengan Nik Ajis.

Sempat juga kau kutuk Nik Aziz ya.Dasar pencacai Umno sungguh.

Sambungan Si Penipu lagi:

Untuk makluman semua, selesai kami menemubual ustaz Saidi kami bertiga bergerak ke Pasir Puteh bagi menjamu makan malam dan seterusnya bergerak menuju ke Kuala Lumpur. 

Okay,kalau ikut penipu ini,selepas mereka menemuramah Ustaz Saidi,mereka akan pulang ke Kuala Lumpur malam itu juga.Tapi,sila lihat status di facebook penipu ini seperti berikut:

Status Penipu Jam 10.43 malam (Khamis):
Baru lepas makan di P.Puteh.OTW ke
Kota Bharu.Check in bilik

Pelik wal ajaib.Dalam blog engkau kata lepas makan terus chow ke KL.Ini kenapa di facebook kata mahu ke Kota Bharu pula.Mana yang betul mana yang salah ni Penipu?

Okay,kemudiannya,mari kita baca sambungan penipuan si Gomo ini:

Dalam perjalanan kami itu jam kira kira 12 malam kami terima panggilan talifon yang menyatakan Ustaz Saidi telah di TETAK oleh 3 lelaki tidak di kenali di rumah Beliau yang mana kami kunjungi awal siangnya.


Kami yang waktu itu sedang dalam perjalanan pulang berhenti di tepi jalan dan dalam keadaan yang agak cemas serta memohon Allah Swt agar menyelamatkan Ustaz Saidi dari sebarang bencana. malah kami juga waktu itu merasakan apa yang berlaku ke atas Ustaz Saidi apabila di tetak merupakan kesalahan kami kerana kemungkinan ada yang telah mengekori Ustaz Saidi melihat temubual kami di rumahnya.

Selesai mendapat makluman susulan bahwa tidak ada kecederaan serius ke atas Ustaz Saidi maka kami meneruskan semula perjalanan ke Kuala Lumpur dan masa di dalam kenderaan kami itu juga kami semua tidak HENTI HENTI MEMAKI HAMUN PAS yang sememang nya Menggunakan Samseng dalam cubaan menutup mulut Saksi Ustaz Saidi ini.

Kah..kah..kah...dengan penyokong membuta tuli Umno bolehlah ditipu,tapi jangan cuba ditipu orang yang suka siasat menyiasat macam aku ini.Engkau kata dalam jam 12 malam (maknanya sudah beralih kepada hari Jumaat 24 Disember),satu panggilan telefon mengatakan Saidi telah ditetak.Tapi,engkau kata engkau telah on the way ke Kuala Lumpur dan hanya berhenti sekejap untuk menerima panggilan tersebut.Setelah tahu tiada kecederaan serius pada Saidi,engkau meneruskan perjalanan pulang ke Kuala Lumpur.

Itu yang engkau tulis dalam blog.Bagaimana pula status di facebook engkau?Mari kita lihat bersama-sama:

Status Jam 1.19 pagi (Jumaat):
Gomo sudah bergerak ke Balai Polis P.Puteh
dari KB (aik....tadi cakap sudah OTW ke KL) Mana
satu yang betul ni penipu?
Status Jam 2.41 Pagi (Jumaat):
OTW ke KB...Bukankah penipu ini
kata OTW ke KL?
Semakin hari,semakin terbongkar rahsia penipuan-penipuan mereka.Lihat,perancangan mereka sudah cukup baik tapi silapnya adalah perancangan Allah itu lebih baik.

Adakah dengan pendedahan percanggahan maklumat dari blog dan facebooknya sendiri Si Penipu Besar ini masih mahu berdolak dalik?

Lihatlah bagaimana dalam isu kereta Saidi dilanggar pun dia tidak berani untuk mengulas.Kerana apa?Jawapnya kerana terkantoilah....

Langsung tidak berani komen
No comment...

Sesungguhnya mereka merancang,dan Allah juga merancang
Dan Allah itu Sebaik-baik Yang Merancang.





















45 ulasan:

pakwe December 28, 2010 at 12:29:00 AM PST  

muka baik blogger..baik saidi..hodoh!!!!!!!

muka penyangok!!!!!!!

Anonymous,  December 28, 2010 at 12:35:00 AM PST  

hahahha...kantoi suda

Anonymous,  December 28, 2010 at 1:38:00 AM PST  

sapa yg sokong umno mmg bodoh pun...x heran lah

Anonymous,  December 28, 2010 at 1:46:00 AM PST  

papa gomo kene study citer kartun detective conan dulu ni,,kan dh terkantoi disitu...hahahaha...

Anonymous,  December 28, 2010 at 3:19:00 AM PST  

saman sampai terduduk Utusan Meloya jugak ..sama2 bengong !!

pemudakedah,  December 28, 2010 at 3:57:00 AM PST  

bagus... bagus.....

Anonymous,  December 28, 2010 at 5:37:00 AM PST  

lu memang sempoi mengkaji..hahaha...bodoh jugak si gomo ni

Anonymous,  December 28, 2010 at 6:04:00 AM PST  

Good Jon .. Bro...

Anonymous,  December 28, 2010 at 6:47:00 AM PST  

mari kita bongkar pendustaan mereka;; x ingat balasan tuhan dah tu;;; biar mereka menerima balasan yang setimpal diakhirat kelak;; amin

Mohamadazhan hjDesa December 28, 2010 at 7:49:00 AM PST  

terbaik lah bro! ni baru mantap! lawan tetap lawan!

Anonymous,  December 28, 2010 at 12:50:00 PM PST  

lawan tetap lawan... kena tetak badan tak luka.. err tu dulu daa time pilihan raya...

jai,  December 28, 2010 at 12:52:00 PM PST  

Kah kah kah...

Hajat di hati nak selak kain orang, tapi tak sedar kain sendiri yang dah terlondeh!!!

Bodoh punya blogger Barisan Najis!!!

Kah kah kah...

Anwar Ibrahim,  December 28, 2010 at 1:22:00 PM PST  

Hei, kan saya dah suruh semua pengikut Pakatan Rakyat agar tidak membaca Utusan Malaysia. Mana janji2 kamu penyokong tegar PAS nak boikot Utusan Malaysia ni? Disebabkan kamu dah menjadikan Utusan Malaysia sbg sumber rujukan kamu, maka artikel kamu ini juga adalah artikel pembohong. Utusan Malaysia pembohong, penyokong PAS juga pembohong. Jgn cabar saya utk boikot blog kamu nanti. Nik Aziz dan Hj Hadi sentiasa berada di sisi saya, kamu faham tak?!

Media Cyber December 28, 2010 at 5:18:00 PM PST  

cakap boikot tapi baca jugak.. rindu ke ngan utusan> ? wakakakakaa!

Anonymous,  December 28, 2010 at 6:01:00 PM PST  

bodo media cyber n anwar fake kat atas tuh. nk tepis fitnah tu, kena la rujuk sumber nya. dah dorg timbulkan fitnah ikut utusan. xkn nk rujuk kat paper cina pulak. dan sah2 la utusan melayu tu penipu. sje je tnjuk utusan kat sini nk tnjuk kat sume yg utusan tu kaki temberang.

Anonymous,  December 28, 2010 at 6:09:00 PM PST  

yang percuma jer baca. yg beli, sori. tak lalu nk beli.

KedahLaNie December 28, 2010 at 6:13:00 PM PST  

Salam sahabat..
kami ambik artikal ini sebarkan lagi ok..

Anonymous,  December 28, 2010 at 6:14:00 PM PST  

Salam semua,

Kenapa perlu dipersoalkan jawatan dan rumah Ustaz Saidi, yg perlu difikirkan betul ker kejadian tu berlaku?..Jika tidak betul kenapa si Adun masih lg tidak mengambil tindakan saman ke atas USt Saidi bg membersihkan nama...

Anonymous,  December 28, 2010 at 6:41:00 PM PST  

Bukan nk mempersoalkan rumah ustz saidi sangat, tapi nak membuktikan pemfitnah ni kaki penipu, kalo betul, kenapa smp rumah pun nak tipu...

Anonymous,  December 28, 2010 at 7:06:00 PM PST  

Saman je utusan tu. Jgn lupa saman gomo n saidi sekali.
(itu pun klu ada telur la.... hehehehe)

mama gomo papa,  December 28, 2010 at 7:25:00 PM PST  

papa gomo?saidi? baso jenih taik be-end....

Anonymous,  December 28, 2010 at 7:33:00 PM PST  

Suka betul bila baca tulisan ni... padan muka papa gomo.. benci betul dengar nama tu

dino.yp@gmail.com,  December 28, 2010 at 8:07:00 PM PST  

Sesungguhnya mereka merancang,dan Allah juga merancang.Dan Allah itu Sebaik-baik Yang Merancang....
perancangan ahlul PAS sama ke dengan perancangan Allah ?

Anonymous,  December 28, 2010 at 9:23:00 PM PST  

huhu... good bro.. kasi bongkar semua... bagi puak2 ni ada akai...

Anonymous,  December 28, 2010 at 9:42:00 PM PST  

wah lu boleh jadi ketua polis negara la bro....congrate....teruskan kerja ke jalan yg diredhai Allah........wassalam...

Anonymous,  December 29, 2010 at 6:10:00 AM PST  

apa rasa anda semua bila baca artikel yang menipu macam ni. rasa bosan dan benci ada la.

Anonymous,  December 30, 2010 at 12:02:00 AM PST  

Yeaaahhhh... buktikan tuduhan tersebut tak betul. SAMAN je Papa Gomo. Apa tunggu lg. Lama dah aku nantikan, tak saman2 gak! Samanlah weiiiii. Ada bran?

Anonymous,  December 31, 2010 at 1:30:00 AM PST  

kesian betul dgn penulis ni.

Tulis panjang2 tapi isi takdok. Kalu dah penggemar juburi camtulah.

Aq Hamba January 1, 2011 at 1:16:00 AM PST  

assalamualaikum..terbaik la admin,,,tahniah..!may ALLAH bless you..dan smoga yg haq akan mnutup yg batil secepat mungkin..ALLAHUAKBAR..!!!

Anonymous,  January 2, 2011 at 7:32:00 PM PST  

Apabila hati sudah hitam pekat, maka tiada sedikitpun iman di jiwa. Penipuan, fitnah dan sebagainya dah jadi santapan harian. Tak payah ah nak tarbiah orang-orang macam ini. Lebih baik kita ajar lembu bercakap....mungkin suatu hari nanti lembu itu boleh bercakap. Hati lembu tidak sehitam pekat orang-orang itu

madie January 3, 2011 at 6:04:00 AM PST  

bongkar segala penipuan babi gomo penjaja fitnah..
makin lama makin menjadi2 fitnah diaorg ni.. lagipun si Gomo ni kena ambik kursus mcm mana nak buat skrip yg x terkantoi apabila di asak balik..
pegi belajar dgn Yusuf Haslam ke baru nampak real skit drama yg korang nak buat ni.. belum sempat siap skrip dah kantoi ni apa citer??
ada akai pakai, jgn letak kat kepala lutut..
kah kah kah kah kah kah..
lawak antarabangsa yg x berapa nak lawak..

Anonymous,  January 3, 2011 at 8:19:00 AM PST  

alah bkn pyh, xyah p siasat pon dh tau sapa yg btoi, kalu dh babit papa gomo dh tentu kita smua tau sapa yg btoi, kan???

farismustaqim January 5, 2011 at 8:31:00 AM PST  

gambar isteri saidi tersebut adalah palsu semata mata palsu. hasil Photoshop yang CACAT.

berikut saya sertakan gambar asal yang saya amik dari blog ini dan gambar yang telah saya besarkan.

http://i46.photobucket.com/albums/f148/cdn47/v47/R1copy.jpg

berdasarkan pengalaman saya dalam bidang grafik nih, nampak sangat gambar photoshop

-lighting@pencahayaan kalau anda tengok antara ustaz dan isterinya berlainan.

-mana pergi tangan isterinya belah kiri? bahu dah jadi panjang sangat. anatomi manusia tak logik langsung macam tuh.

kenapa isteri dia besar sangat? senang je. untuk tutup orang yang asalnya duduk di situ.jadi memang kena letak orang yang besar.

p/s: kena blajar lagi la papafitnah.

mencari sinar dlm kegelapan...,  January 5, 2011 at 1:18:00 PM PST  

Alhamdulillah...telah terbongkar dan berakhir sudah episod penipuan dan fitnah dari gomo & the geng...aku ni yg klu nk ikutkn neutral, hampir2 percaya dgn fitnah gomo klu aku follow blog die lama2..tp bla msuk blog ni dn ada pendedahan cmni aku blh truskan keneutralan aku...tp seneutral2 aku pn...aku masih cenderung pd cahaya kebenaran dan aku tolak sekeras2nya kepalsuan yg gelap...semoga Allah berikan kemenangan pd parti yang menegakkan HakNYA...Ameen!

joecharlie January 9, 2011 at 6:07:00 AM PST  

Sunday, January 9, 2011Tenang: Sudah habis manis, buang macam hampas
Itulah PAS ...

Sanip bin Ithnain ialah bekas ketua Pas Cawangan Felda Sungai Sayong. Dia adalah bekas calon Pas DUN Pasir Raja 2004.

Sejak tahun 2005, dia jatuh sakit urat saraf. Dia juga hadapi lemah sebelah kiri badan akibat angin ahmar.

Dari tahun lepas 2009, keadaannya bertambah teruk. Sudah tidak boleh bercakap tapi masih boleh mendengar sedikit-sedikit. Duduk dan bergerak pun terpaksa guna kerusi roda sahaja. Sekarang pakai pampers.

Begitu banyak pengorbanannya pada PAS, tidak dipeduli langsung. Mana dia orang2 PAS dari Johor macam Din Puduraya, Suhaizat Kayat, dan lain-lain.

Konon Mazlan Aliman berkorban untuk orang Felda. Orang PAS dalam Felda pun dia tidka boleh bela. Akhirnya jiran tetangga orang UMNO juga yang bela.

Siapa nak tolong boleh hubungi di E2, Felda Sungai Sayong, Kota Tinggi. No. Telefon: 07-8977632.

Bantulah atas peri kemanusianan walaupun dia berlainan parti. Kita anggap dia orang Muslim walaupun Tok Guru dia anggap kita kafir.

Ada lebih, bantulah dia.

Walaupun masa banjir di Kedah, kerajaan negeri hanya bantu orang PAS dan tidak bantu rakyat jelata yang bukan ahli PAS. Kita bantu juga ...
Posted by The Unspinners at 8:30 PM 5 comments

AKu BODOH,  January 19, 2011 at 5:40:00 AM PST  

dunia2x..
padan muke UMNO bongok!!

Anonymous,  January 19, 2011 at 8:56:00 AM PST  

macam2 la skrang nie
oppss.. iklan jap
sape2 nak template free
atau nk belajar business online
selak2 la page nie
harap membantu
http://intermafo.blogspot.com/

UMNGOK,  January 25, 2011 at 8:01:00 PM PST  

BARUA UMNO MMG SUMENYER BONGOK2....

Anonymous,  February 14, 2011 at 2:29:00 AM PST  

Hmm..x pro langsung.nak kencing orang,nak auto org biar ada plan A-Z.Ini plan bikin x habis dah nak laksana.Apa punya bodoh+bengong papa gomo.. mu ingat mu org sungai petai ramai gedebe aku takut ka.

Bakpo mu tak gi heboh adik Amran Mat Nor bekas tok wakil selising hok nama Khairul Abidin tu tokey..tokey dadah.bukan pitnah,gi kg kedai menanti tanya org kg khairul tu kijo gapo..org kg akan jawab "jual gotu la"..

polis/aadk pulak dah buat road block depan rumah amran patutnya urine la khairul tu..

Anonymous,  February 14, 2011 at 2:32:00 AM PST  

NAMA: KHAIRUL ABIDIN MAT NOR (adik kpd amran mat nor)

KERJA: Tokey Dadah.. port lepak: Kg Jambu Merah (melor).

RUMAH: Simpang 3 kg kedai menanti.

SAKSI: org2 (X1juta) kg kedai menanti.

tokAli October 27, 2011 at 5:33:00 PM PDT  

dahsyat mainan fitnah dierg ni...Allah Maha Mengetahui

Anonymous,  November 14, 2011 at 5:52:00 PM PST  

Suruh je org yang kena tuduh..buat sidang akhbar...
kenapa aorg yang kena tuduh diam je...berani kerana benar..jgn takut..suruh angkat sumpah dan lawan balik...ni senyap je...
malukan Islam je...
Org lain plak kena cover.....jgn la takut...

Anonymous,  May 15, 2012 at 12:47:00 PM PDT  

dah namanya papa, kedana sampai matilah. gomo pulok; baham blaka, jaji pitis masyuk. halal hram tolak ketepi. janji perut buncit

Anonymous,  March 23, 2013 at 9:46:00 PM PDT  

saham untuk ahli neraka dah meningkat ni papagomo...ingat senang ke nak buang saham ni kalo asyik memfitnah...

Post a Comment

artikel berkaitan

Related Posts with Thumbnails

propas1992 copyrights 2011

Segala Tulisan yang terdapat dalam blog ini adalah tulisan sepenuhnya propartiislammalaysia.blogspot

Sebarang salin semula di blog lain seeloknya diberikan kredit sebagai menghargai penulis asal.

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP